2011. április 18., hétfő

Első...

Az első nap...
Vagyis az első hivatalos nap, hivatalos/kötelező programokkal. Bár még főleg eligazítás zajlik szinte mindenütt mindenkivel, de azért lassan kezdjük érezni, hova is jöttünk :) Bár lehet, hogy még nem... inkább csak sejtéseink vannak, aztán a tapasztalások majd egészen mások lesznek.

Az első találkozás Bikrammal...
A Guru megérkezett hozzánk. Bennem csupa kettősség van Vele kapcsolatban. Mondhatnám azt is, hogy pont olyan volt, mint amit vártam, de igazából meg egyáltalán nem olyan volt.
Besétált a szokásos fehér naci - baseball sapka combo-ban, "Hello everyone, welcome in Los Angeles" és vigyorog a tapsviharban. :)
Tényleg egy showman, másfél órán keresztül szórakoztatott bennünket, csinálta a mókát a színpadon, de ugyanakkor folyamatos törődést meg gondoskodást éreztem a szavaiban.

Az első jógaóra Bikrammal...
Hát nem volt semmi. :) A hotel konferenciaterme van berendezve jógateremnek (krisálycsillárokkal... :)) tényleg nagyon szép. Óriási fűtőkkel, amikből ömlik a meleg... izgalmas előtte állni.
Nagyon nagyon kedves, önmagához képest meg aztán pláne szuper-kedves volt ma Bikram. Igaz, jó hosszú órát tartott, meg néha beszólt egy-két embernek, de baromi nagyvonalú volt.
Azt hiszem félidőnél lehetett a mélypont a legtöbb embernek, mert igen sokan kimentek. Tényleg iszonyú meleg lett a terem - ennek ellenére, vagy pont emiatt, óvatos és engedékeny volt a Főnök, többeket ki is küldött a teremből.
Külön motiváció volt, hogy  - azt hiszem - a NBC riporterei kameráztak bennünket. "ha megfordulsz mindenképp mosolyogj!" Az óra végén pedig készítettek pár interjút - többek között velünk is :) Mókás volt, sosem csináltam még ilyet, meg nem is terveztem, de mire megszólaltam, már ott álltak az arcomban a kamerával és a mikrofonnal... (ha van NBC csatornátok, akkor 26-án, jövő kedden reggel 8 és 9 között adják a riportot a tréningről a Today Show-ban. - persze ez nem garancia arra, hogy benne leszünk a néhány perces riportban, de hátha.)

Az első mogyoróvajas lekváros kenyerem... :)
Sandy-nek, a szobatársamnak köszönhetően a tipikus amerikai "gyerek-reggeli" lett az én különleges vacsorám. Kenyér, mogyoróvaj, és lekvár. Nagyon ízlett, persze borzasztó édes, meg tömény, de jó nagy adag energia. Ő meg jót kuncogott, hogy mennyire új számomra ez a dolog...

És mivel a sok új dolgot fel kell dolgozni, most megyek is aludni. Előtte persze egy kis "half-moon pose" gyakorlás. Jó éjszakát!

4 megjegyzés:

  1. Sajnos NBC-m nincs, de szívesen látnék néhány általad készített fotót a "rothadó" nyugatról, és a pazarló amcsik irigyelt világáról!
    Csók!

    VálaszTörlés
  2. :):) hajrá Mártika, tömd csak magadba a mogyoróvajat!! mert ugye kell az energia! :D
    nagy-nagy cuppantás

    VálaszTörlés
  3. dejó biztos fent lesz a riport a neten, nálunk is forgattak, az fent volt! :))) a mogyoróvaj meg nagyon tuti, én is rákaptam! :) a legjobb az a kis mogyoróvajas csokikosárka :D ha hazajöttél megtanítom házilag is elkészíteni :D csak egy jókis blender kell hozzá! :DD Bikram meg olyan cuki :D imádnivaló! Szóval ne ítélj :) meg ugye no expectations és Trust the process!!!!
    A Laju csinálja veletek a traininget? Mert nekünk azt mondta, hogy megcsinálja a következőt! :) Ja és ott a Brandy anyukája! Nálunk ő volt a doktornéni, most trainee ő is! Jó fej nagyon!

    Sok puszi!!!! És csak mértékkel a netezéssel!

    VálaszTörlés
  4. Igyekszem majd képeket is feltenni, bár elég szigorúan veszik most - nem engedik hogy fényképezzünk, vagy videózzunk az előadásokon.
    Szóval maradnak az izzadt fényképek egymásról :P (hétvégén beach-elünk, majd ott :))

    VálaszTörlés