2011. április 24., vasárnap

Péntek esti láz

Kimenőt kaptunk péntek estére - az első és utolsó szabad péntek este, úgy hiszem :))
Szóval az esti jóga után végre kimentünk a városba. Nem mintha nem élvezném az ittlétet, de vasárnap óta nem voltam az épületen kívül, és bár Los Angeles levegője nem a legfrissebb, nagyon jó volt végre érezni, napsütésben lenni.
Szóval vacsorázni mentünk Venice Beach-be, sushi-mexikói kaja combo... hmmm... (persze szigorúan vega, és csak vizet ittunk... :-P).
Nagyon jó kis este kerekedett, azt hiszem végül 12-en mentünk, a legtöbben az államokból, de két dél-afrikai csajszi, meg egy spanyol srác is csatlakozott hozzánk.
Végre volt időnk beszélgetni, részletesen kibeszélni az élményeket, meg a tapasztalatokat, ki, hol mikor, milyen mélypontot élt meg, mikor volt szuper jógaórája, és hasonlók.
Nekem nagyon jó volt hallgatni egyes emberek történetét:  ki hogyan talált rá a bikramjógára, milyen tapasztalatai voltak/vannak. Ki milyen háttérrel jött, mit hagyott otthon :) és ki miért van itt. Tényleg nagyon nagyon jó volt.

És hát a mai (szombati) nap :))))
Jóga reggel 8-kor... hmmmm.... viszont után fogtuk Sandy-vel a cuccunkat, és irány az óceán!

Sandy - a szobatársam, épp a buszra várunk
Persze a buszmegállóban összefutottunk a többiekkel, jót beszélgettünk meg vihogtunk. Várakozás közben persze gyakoroltuk a half-moon pose-t. (a leleményes yogi kihasznál minden alkalmat a gyakorlásra :))
Szegény Los Angeles-i járókelők, nem egészen értették, miért pont az utcán jógázunk, de ez nem igazán zavart bennünket.




Megismerkedtem - még tegnap este - a két dél-afrikai csajszival (hehe, mindketten 50 fölött vannak, de olyan energiájuk van, mintha huszonévesek lennének), úgyhogy jobbnak találom a csajszi kifejezést az asszony/nő helyett. Szóval velük beszélgettünk, jóga stúdiót szeretnének nyitni a tréning után Johannesburg-ban, ha hazamennek, remek terveik vannak, de tényleg. Öröm volt hallgatni a lelkesedésüket.

Ja igen, íme az óceán:
Manhattan Beach - California, LA

A szombat délután egy részét a parton töltöttük. Csak feküdtünk, meg relaxáltunk, meg tanultunk. Persze jól leégtem, mert a hideg szél miatt nem éreztem a nap melegét. Vicces: a lábam egyik fele rákvörös, a másik fele meg a szokásos hófehér (even the moonlight can burn it :))

Este meg iszonyú sokat nevettünk, és viccelődtünk a félig vörös, félig fehér bőrünkön. Nagyon élvezem, hogy egy végtelenül nyitott, fiatalos, kedves, és vicces szobatársam van. Nagyon szerencsésnek mondhatom magam.

Szóval azt kell mondjam, jól telik a hétvége.
Remélem Nektek is odahaza ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése