2011. május 1., vasárnap

Két hét

Hát kedves Olvasók,
Eltelt a második hét is, néha gyorsabb néha pedig iszonyú lassú napokkal.
Sok pozitív élményem volt a jógával kapcsolatban - ezt részben meg is írtam már - egyre melegebb a terem, ami eléggé igénybe vesz bennünket, de sokkal többet is kihoz belőlünk.

Kedden ismét csodás Bollywod estét tartottunk:

Hrithik Roshan a Jodhaa Akbar című remekműben kápráztatott el bennünket :) Kis hibája volt a dolognak, hogy megint éjfélkor kezdtük a vetítést :) íme egy plakát:

Ha kíváncsiak vagytok többre a filmmel kapcsolatban, ajánlom a honlapot, csodás :))
http://www.jodhaaakbar.com/

Csütörtökön végeztünk a Half-Moon Pose-zal, 428-szor hallgattuk meg - eddig is jól tudtam - de ezek után álmomból felkelve, bárhol, bármikor elmondom :) De a viccet félretéve, tényleg nagyon hasznos kiállni, úgy elmondani és meghallgatni egymást, nagyon hatékonynak tartom.

A hétvége remek volt. Kezdődött a szabad péntek estével, végre nyugodtan vacsoráztunk, és beszélgettünk, nagyon jól esett.
A szombatot a medence melett töltöttem, tanulással, napozással. Csodás időnk volt egész hétvégén.
Este pedig vacsizni mentünk. Hosszas hezitálás után Santa Monica-ban találtunk egy Thai éttermet, ami jelen pillanatban a kedvencem lett.  (T's Thai - 1215 4th St., Santa Monica, CA 90401-1303 - ha véletlenül arra jártok:)) Fogalmam sincs, mikor ettem utoljára ilyen finomat, ilyen kellemes helyen, és ilyen kedves társaságban. Képzeljetek el egy picurka helyet, ami inkább kinéz egy kínai gyorsétteremnek. De amint belépsz, érződik a tulajdonosok odafigyelése, meg törődése - gyanítom, egy család lehet a tulajdonos, legalábbis nagyon úgy tűnt, hogy a szakács a felszolgáló lány papája. Mindenesetre nagyon kedvesek voltak velünk, és nagyon finomakat főztek nekünk. :)


Vasárnap meg elintéztük a szokásos bevásárlást Sandy-vel, utána kiültünk a medence mellé tanulni.
Szóval "hétköznapi" hétvégénk volt, semmi különös nem történt, de mégis nagyon jó volt, ahogy volt.

1 megjegyzés: